My life

fredag 11 december 2009

Vilken dag


Vart väckt kl 11:30 i dag av pappa :( Låg kvar i sängen till 12:00 sen vart jag upp tvingad för att jag skulle sätta upp någon lapp på kylskåpet och skicka nått nummer till pappa *Suck*

Har bakat bullar idag. Det blev runt 70 bullar, riktigt goda faktiskt. Och mitt i baket plingade det på dörren de av min kusin och hennes mamma och pappa som bor i Sandviken som kom på besök. Så klart bjöd jag på mina nybakta bulla som fick bra betyg :)
När dom skulle åka hem skjusade dem hem mig till mamma. Så nu sitter jag här ensam i ett stor hus eftersom mamma och klas är i sundsvall och råromvarandra. Dem skulle på casino, äta mat och kolla på någon show, dom firar 1 år som gifta det är därför dem har åkt i väg :)

Älsklingen kommer hit sen, men just nu är han på Söderfors herrgård och äter middag och firar hans morfar som fyllde 70 i onsdags. Fick tyvärr inte följa med på familjemiddagen utan dem skulle göra det själva, men till tröst så har älsklingen ordnat en överaskning till mig. Han säger att jag kommer bli jätte glad så undra vad de kan vara :)
Nu ska jag titta på Idol, får se vem som vinner den stora tävlingen som miljoner människor just nu sitter och tittar på. Blir det Erik eller blir de Calle ?


Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar